Парафіяльні оголошення 30 серпня 2015 року

1. Порядок Служб звичайний: по буднях з понеділка по суботу о 8.00 і 18.00, в неділю – о 8.00, 11.00 і 18.00. У суботу о 18.00 – недільна Літургія польською мовою.

2. На цьому тижні -перші четвер, п’ятниця та субота місяця.

3. Наступна неділя 6 вересня – перша неділя місяця, присвячена Адорації. Виставлення Пресвятих Дарів і поклоніння – між першою і другою недільними Літургіями.

4. Наступної неділі 6 вересня в кінці кожної Меси – благословення учнів і шкільного приладдя на новий навчальний рік. О 10.00 у великому залі на 3-му поверсі парафіяльного будинку відбудуться організаційні збори дітей з батьками для розподілу в катехитичні групи на новий навчальний рік.

5. 27 вересня в Запоріжжі пройде «Марш на захист життя», який організовують основні християнські конфесії нашого міста. Взяти участь у марші запрошуються також і не-християни, всі люди доброї волі. Ціль маршу – привернути увагу громадськості до проблеми захисту ненароджених дітей. Запрошуємо Вас заздалегідь планувати час для участі в марші, і запросити своїх друзів і знайомих. Початок маршу 27 вересня в 15.00, у сквері біля ПК «Дніпроспецсталь».

6. Спогади святих. 3 вересня – св. Григорія Великого, Папи і Вчителя Церкви.

7. Продовжуємо заняття з підготовки до Таїнств для дорослих. Заняття щонеділі о 9.45 в каплиці.

8. Дякуємо за пожертви на утримання нашої святині та допомогу у прибиранні Санктуарія.