Запрошення на 20-ту Дієцезіяльну прощу Мелітополь-Запоріжжя

Двадцята проща Мелітополь-Запоріжжя цього року пройде у світлі 100-ї річниці Фатимських явлень Діви Марії. Дорогою будемо розважати над значенням цих подій для нас сьогодні і молитися в цих і приватних намірах, мир в Україні тощо.

Під час прощі беремо участь у щоденній Євхаристії, проходимо біля 25-27 км на день, молимося Вервицю (всі частини), Коронку до Божого Милосердя та беремо участь в конференціях. Спимо в наметах і їмо просто неба.

Запрошуємо тебе взяти участь у цій Ювілейній прощі та провести вісім днів на молитві серед чудових степів неньки України в маленькому, сімейному гроні братів і сестер прочан.

Проща розпочнеться Євхаристією в місті Мелітополі в неділю 30 липня о 10.00, а закінчиться Урочистою Літургією в Запорізькому Санктуарії Бога Отця Милосердного в неділю 06 серпня о 12.00.

Для участі в прощі треба мати страховку життя і здоров’я.

Виїзд із Запоріжжя в Мелітополь автобусом від Санктуарія Бога Отця Милосердного 30 липня 2017 о 7.00.

Візьми з собою: сухі продукти та те, що робиться за допомогою гарячої води (розраховуючи на сім сніданків та вечерь), ложку, тарілку, кружку, особисті ліки в достатній кількості (також пластир та еластичний бинт), предмети особистої гігієни, добре, зручне, не нове взуття, теплий одяг, щось на випадок дощу (не парасольку!), змінне взуття та одяг, невеличкий рюкзак для носіння плащу, води та ліків, туристичний килимок, спальний мішок, намет (або домовся про місце в наметі товариша), Вервицю та пісенник “З Марією в дорозі”.

Речі в дорозі везе автомобіль. Із собою несемо тільки саме необхідне в дорозі.

Храм в Мелітополі знаходиться за адресою проспект 50-річчя Перемоги, 31/1 (це у дворах за школою №15, що по вул. Грізодубової), телефон 061-92-502-92

Зареєструватися на участь в прощі можна за телефоном 097-561-91-77 — отець Андрій Попов.

Електронна реєстрація доступна тут.

Також можеш телефонувати, якщо в тебе є будь-які запитання.