Єпископ Радослав Змітровіч: ваша присутність є свідоцтвом любові

foto_zmitr

Отже, вперше за ініціативи Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій 4 червня 2016 р., у суботу, в Києві відбудеться спільна міжконфесійна Хода на захист прав дітей і сім’ї. На якій Римсько- Католицьку Церкву буде представляти єпископ Радослав Змітровіч – Голова Комісії у справах сім’ї при Конференції Єпископату України. KMЦ задав єпископу декілька питань з приводу цього заходу.

Екселенціє, 4 червня в суботу відбудеться міжконфесійна Хода на захист дітей і родин. Чого Ви очікуєте від цієї Ходи?

– Радості від того факту, що ми можемо бути разом, що варто любити і свідчити про любов. Я сподіваюся, що це помітять ті, котрі переживають смуток, хто, можливо, мають сумний досвід у своєму житті відсутності любові і вже не вірить в те, що вона є.

Хто від Католицької Церкви буде брати участь?

– Я сподіваюся, що на це свято прийде багато парафіян з Києва, а також дехто приїде з інших міст. Участь у цій акції є дуже важливою. Бо ваша присутність є свідоцтвом любові у такому прекрасному і важливому місті, як Київ, столиці України.

На що хочете звернути увагу цією подією українського суспільства та керівництва держави?

– Потрібно усвідомлювати те, що наш український Уряд перебуває під сильним тиском з боку громад, що борються проти родин. Ці організації хочуть ідеологічно колонізувати Україну, знищити її ідентичність і створити нове суспільство. Кажучи сучасною мовою: за цією силою стоїть анти-екологічна ідеологія, яка хоче зруйнувати те, що є натуральне. Тому ми хочемо підтримати нашу владу у тому, що є добре. Серед наших політиків і керівників у переважній більшості люди, котрі готові підтримати родини і дітей, але вони знаходяться під сильним тиском, і, здається, що вони не розуміють в повній мірі, як ця сучасна ідеологічна колонізація є небезпечна.

Источник: Католицький Медіа Центр